A Floriol az egészséges életmód elkötelezett támogatója. A Floriol étolajok a legkorszerűbb táplálkozástudományi ajánlások figyelembevételével, kíméletes eljárással készülnek. Floriol – Egy életre szóló recept.

Floriol E-Vitamin

E-vitaminban gazdag finomított napraforgó-étolajfloriolproductevitaminsmall.png

Az E-vitamin zsírban oldódó vitamin.
Az E-vitamin (tokoferolok) mint antioxidáns hozzájárul a sejtekben végbemenő káros oxidációs folyamatok (az ún. oxidációs stressz) gátlásához.
Egy evőkanálnyi Floriol napraforgó E-vitaminnal fedezi a felnőttek számára ajánlott napi E-vitamin-bevitel 66%-át.
A Floriol E-vitaminban gazdag finomított napraforgó-étolaj nemcsak sütéshez, főzéshez, pácoláshoz ajánlott, hanem kiválóan alkalmas saláták, salátaöntetek elkészítéséhez is.

Eltarthatósága: 1 év
Csomagolása: PET palack
Kiszerelése: 1 literes

Az ajánlott legmagasabb sütési hőmérséklet 180 °C.

Floriol Omega 3&6floriolproductomegasmall.png

Finomított étolaj természetes Omega 3 és 6 zsírsav-tartalommal - Segít a hiányzó Ω3 zsírsav pótlásában!

A Floriol Omega 3&6 étolaj a korszerű táplálkozástudományi ajánlások figyelembevételével, kíméletes eljárással finomított napraforgó-, repceétolajokból készül.

A Floriol Omega 3&6 természetes alfa-linolénsavat (ALA; omega-3 zsírsav) tartalmaz. Az alfa-linolénsav a többszörösen telítetlen zsírsavak egy csoportja. Az alfa-linolénsav megfelelő fogyasztása hozzájárul a vér koleszterinszintjének normál értéken tartásához. A kedvező hatás 2 g alfa-linolénsav (7 evőkanál Floriol Omega 3&6 étolaj) napi bevitelével érhető el.

A Floriol Omega 3&6 étolaj nemcsak saláták, salátaöntetek és majonéz készítéséhez, hanem főzéshez, pácoláshoz, sütéshez is kiválóan alkalmas.

Eltarthatósága: 1 év
Csomagolása: PET palack
Kiszerelése: 1 literes

Az ajánlott legmagasabb sütési hőmérséklet 180 C.

Floriol Mediteranfloriolproductmediteransmall.png

Floriol Mediteran

A Floriol Mediteran finomított napraforgó-étolaj és olívaolaj különleges keveréke; gyengéd és gyümölcsös ízzel.
A Floriol Mediteran étolaj a mediterrán ízvilág kedvelőinek ajánlott.

A mediterrán országok ízvilága rendkívül változatos, de az olívaolaj mindennapi étkezésük részét képezi. Fogásaik titka ebben, illetve a friss fűszerek használatában (pl. bazsalikom, oregánó, petrezselyemzöld, fokhagyma) rejlik.

A Floriol Mediteran nemcsak saláták, salátaöntetek és majonéz készítéséhez, hanem főzéshez, pácoláshoz, sütéshez is kiválóan alkalmas.

Eltarthatósága: 1 év
Csomagolása: PET palack
Kiszerelése: 1 literes

Az ajánlott legmagasabb sütési hőmérséklet 180 C.

Floriol olivaolajokfloriolproductolivasmall.png

Floriol Extra Szűz Olívaolaj

Közvetlenül olajbogyókból, kizárólag mechanikai eszközökkel előállított első osztályú olívaolaj. A Floriol extra szűz olívaolaj kiválóan alkalmas mediterrán jellegű ételek készítéséhez; elsősorban salátákhoz, zöldségekhez, öntetekhez, majonézhez és különböző hideg ételekhez ajánlott.

Floriol Olívaolaj

Kizárólag szűz és finomított olajok keverékét tartalmazó étolaj. A Floriol olívaolaj kiválóan alkalmas mediterrán jellegű ételek készítésére, de nemcsak salátákhoz, zöldségekhez, hanem különböző húsok pácolásához, sütéséhez, főzéshez, mártások és tészták készítéséhez is ajánlott.