Növényi fehérjetakarmány, mely a szójabab oldószeres extrakciójával készül.

Szója(bab) dara-takarmány*: Takarmányozási célú normál szója(bab) dara, amely genetikailag módosított szójababból sajtolással és azt követő extrahálással készül.
Az extrahált szójadara színe sárga, vagy sárgás-barna, állaga és illata szójadarára jellemző, doh- és idegen szagtól mentes.

Tudnivalók

Takarmányozási célú normál szója(bab) dara, amely genetikailag módosított szójababból sajtolással és azt követő extrahálással készül. Az extrahált szójadara színe sárga, vagy sárgás-barna, állaga és illata szójadarára jellemző, doh- és idegen szagtól mentes.

Olajgyártásból származó termék, melyet szójababból nyernek extrahálás és megfelelő hőkezelés után. Maximum 1 %-ban integrált magzúzó és finomító üzemekből származó derítőföldet és szűrési segédanyagokat, valamint nyers lecitineket tartalmazhat. Bendővédett lehet.

 

Nyers fehérje + nyers zsír

%

bázis 46

„PROFAT”: Nyers fehérje + nyers zsír

%

bázis 48*

 

A PROFAT név a nyers fehérje + nyers zsír (protein + fat) kifejezések összevonásából ered; bázis 46% nyers fehérje mellett 2% nyers zsírt tartalmaz.

*Az EU takarmány-alapanyag jegyzéke szerinti megnevezés.