A Bunge Zrt. 2010-ben vásárolta meg az akkori Royal Brinkers Hungary Kft. gyárát és márkáit, amely ezután a Natura Margarin Kft. nevet vette fel.

A Royal Brinkerst 1878-ban Hollandiában alapították, mely a XXI. században is megőrizte családi jellegét. A vállalkozás elsősorban margaringyártással foglalkozott. A Royal Brinkers Hungary Kft. 1996 óta volt jelen a magyar piacon. Évekig csak forgalmazással, majd 2000-től – a tatabányai gyár üzembeállításától kezdődően – gyártással is foglalkoztak.

A tatabányai gyár európai színvonalú technológiájával, bevezetett HACCP rendszerrel maximálisan alkalmas a magas minőségi igények kielégítésére. Az üzemben közel negyvenen dolgoznak, az adminisztratív és kereskedő csapatot is beleértve.

A tatabányai gyár 2001-ben vezette be a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszert, amely a kereskedők körében elfogadott, számszerűsített audit eredményeket biztosít az élelmiszerlánc minden résztvevőjének. 2005-ben – tanácsadó cég szakmai irányításával – a vállalat bevezette a nemzetközi követelményeknek is megfelelő IFS (International Food Standard)minőségirányítási rendszert, amelyet azóta is minden évben emelt szinten teljesítenek. Jelenleg a cég egyaránt jelentős piaci szereplő a sajátmárkás és a márkázott termékek piacán. A privátcímkés margarinok legjelentősebb gyártója hazánkban a Natura Margarin Kft., így a legtöbb élelmiszerláncnak szállít Magyarországon. A márkázott termékek piacán fontos pozíciót foglal el a Vénusz és a Bords Eve márkákkal, melyeknek köszönhetően évről évre képes új termékekkel, variánsokkal megjelenni a folyamatosan fejlődő sütő- és kenő- margarinok között.

Termékportfóliótermekvenusznaturvaj.png

A Natura Margarin Kft. fő profilja, saját márkás margarinok gyártása mellett a jó minőségű, első áras margarinok előállítása volt, mint a Waja és a Dana.

Emellett a középkategóriás piacokon is jelen van a Vénusz margarinok gyártásával és forgalmazásával, illetve a prémium kategóriában a Bords Eve margarinok forgalmazásával.


Amennyiben többet szeretne megtudni a Natura Margarin Kft. által kínált üzleti lehetőségekről, vagy margarin termékeiről, kérjük, látogassa meg weboldalunkat a www.naturamargarin.hu címen.